تبلیغات



در این وبلاگ
در كل اینترنت
دانلود مقاله، پایان نامه، پروژه، تحقیق،کارورزی و....

دانلود مقاله، پایان نامه، پروژه، تحقیق،کارورزی و....
هرچی بخوای هست (مرکز دانلود مقاله و پروژه و تحقیق و پایان نامه ...) 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
   
       
                       
            این مقاله در حد مقالات دکتری و ارشد تهیه و تنظیم شده استو از مقالات معتبر بین  المللی ترجمه و استخراج شده است           
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
                    دسته بندی                                        کشاورزی                   
                    بازدید ها                                         22                   
                    فرمت فایل                                         docx                   
                    حجم فایل                                         2818 کیلو بایت                   
                    تعداد صفحات فایل                                         33                   
           
               
                                دانلود اثر آمیختگی های هیدروکلوئیدها بر دسر منجمد                                                 گزارش تخلف برای اثر آمیختگی های هیدروکلوئیدها بر دسر منجمد                                
           
       
       
           
                اثر آمیختگی های هیدروکلوئیدها بر دسر منجمد            
           
               
                   

                    فروشنده فایل                   

                   
                    کد کاربری 448                   
                   
                    تمام فایل ها                   
               
               
                    کاربر               
               
           
       
       
       
           
           

كلید واژه ها

مواد خوراكی یخی، آب پنیر تغلیظ شده(یا كشك)، هیدروكلوئیدها، نانوفیلتراسیون

چكیده

هدف پژوهش حاضر، بررسی پارامترهای فیزیکی و حسی دسر یخ زده ساخته شده با آب پنیر تغلیظ شده است كه از طریق یک فرایند نانوفیلتراسیون در جایگزینی کامل آب و ترکیب ایده آلی از هیدروکلوئیدها به دست امده است. مخلوط های هیدروكلوئید عبارت بودند از: T1 (گوار / زانتان)؛ T2 (گوار / کاراگینان)؛ T3 (کاراگینان / زانتان) و T4 (بدون هیدروکلوئیدها). رفتار رئولوژیکی(یا روانه‌ شناسى‌) مخلوط، رفتار ذوب شدن، تجزیه و تحلیل حسی، دمای اولیه انجماد، بافت، و ترکیب شیمیایی آب پنیر تغلیظ شده مورد ارزیابی قرار گرفته بودند. مشاهده شد كه ترکیب های مختلف از  هیدروکلوئیدها، ویسکوزیته ی(یا چسبندگی) مخلوط را تحت تاثیر قرار داده بود.  در رفتار ذوب شدن، حضور هیدروکلوئیدها این پارامتر را به طور مثبتی با به تأخیر انداختن زمان ذوب اولیه از دسر یخ زده تحت تاثیر قرار می دهد. T1  و T4 به ترتیب در بیشترین و کمترین میزانی از استحکام نتیجه شده اند. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل حسی نشان داد که T1 و T2 آن هایی بودند که بالاترین نمرات در پارامترهای طعم، بافت، نرمی، ظاهر، قصد خرید و تصور کلی بودند. ارتباط بین داده های حسی و ابزاری با استفاده از یك عامل تجزیه و تحلیل به اثبات رسیده بود. نتیجه گیری گردید که ترکیب هایی از هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان به طور تكنولوژیكی‌ بیشتر مناسب هستند در کاربرد برای فرمولاسیون‌هایی از دسر یخ زده ساخته شده با آب پنیر تغلیظ شده با توجه به کیفیت و استانداردهای پذیرش.

1. مقدمه

نانوفیلتراسیون[1] توسط فدراسیون بین المللی لبنیات به عنوان یک فرایند جداسازی از طریق غشاء، رانده شده توسط یك گرادیان فشار تعریف می شود، که در آن غشا  اجزای یک مایع را با توجه به اندازه مولکول های آن می شكافد (آلمیدا، تیكسرا، وارگاس، و گومز[2]، 1991).  آب پنیر[3] تغلیظ شده ی به دست آمده از طریق این تکنولوژی یک محصول بسیار عالی است كه در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، چون كه این فرایند استفاده از درجه های حرارت بالا را شامل نمی شود ویژگی های اجزای شیمیایی آن را حفظ می كند.  استفاده از نانوفیلتراسیون فراهم سازی آب پنیر تغلیظ شده با محتوای پروتئین بالاتر از آب پنیر اولیه را ممكن می سازد (هافمن، و رایموندو، و فت[4]، 2002) . اگر چه کیفیت تغذیه ای پروتئین های آب پنیر به طور گسترده ای شناخته شده است، مقایسه بین کیفیت های آن با سایر منابع پروتئینی مناسب و مفید است. در مقایسه با تغلیظ پروتئین سویا و گوشت، ارزش بیولوژیکی پروتئین آب پنیر 100 در مقابل 70 و  80 به ترتیب در سویا و گوشت برجسته می شود.  ارزش كارایی پروتئین در پروتئین آب پنیر 3.2 در مقابل 2.2 و 2.9 به ترتیب برای تغلیظ پروتئین سویا و گوشت است. شاخص ارزشی اسیدهای آمینه در پروتئین های آب پنیر 1.0 است، و 0.99 و 0.92 به ترتیب برای تغلیظ پروتئین سویا و گوشت است (آنتونس[5]، 2003).


[1] . nanofiltration

[2] . Almeida, Teixeira, Vargas, & Gomes

[3] . whey

[4] . Hoffmann, Raymundo, & Fett

[5] . Antunes

           
                   
   

[ دوشنبه 23 اسفند 1395 ] [ 05:55 ب.ظ ] [ Ariyan ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


ایمیل من
byazdan9@gmail.com

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
قالب وبلاگ