تبلیغات



در این وبلاگ
در كل اینترنت
دانلود مقاله، پایان نامه، پروژه، تحقیق،کارورزی و....

دانلود مقاله، پایان نامه، پروژه، تحقیق،کارورزی و....
هرچی بخوای هست (مرکز دانلود مقاله و پروژه و تحقیق و پایان نامه ...) 
نویسندگان
ابر برچسب ها
مقاله اجتماعی نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش رسته شغلی کامپیوتر رای مقاله کارشناسی ارشد برق گوناگون دانلود طرح توجیهی کار ورزی و تحقیق کارآموزی و کار ورزی دانشجویی و .... رمان و داستان نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی آموزگا نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش رسته شغلی IT شبکه نمونه سوالات تخصصی آزمون استخدامی با پاسخ اس ام اس دانلود مقاله مقاله ترجمه شده داستان دانلود مقاله ترجمه شده برق مقالات برق مقاله آموزشی دانلود پاورپوینت دانلود پایان نامه ترجمه مقاله نوشته کاربران سایت (موبایل) مقالات ترجمه شده دانلود گزارش کارآموزی رمان ایرانی پاورپوینت داستان کوتاه گزارش کارآموزی ترجمه مقالات انگلیسی به فارسی برق برق ارشد برق تحقیق دانلود پروژه عکس مقاله برق مقاله دانلود نمونه سوال کمک بنای سفت کار نوشته کاربران سایت بنایی پایان نامه پروپوزال مقاله ترجمه شده برق طرح توجیهی دانلود کتاب مخصوص موبایل جام جهانی منطق فازی دانلود مقاله آژاکس (کفرانس تکنولوژی آژاکس) صبحانه پروژه
پیوندهای روزانه

ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د

ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د

دسته: مقالات ترجمه شده isi

بازدید: 11 بار

فرمت فایل: zip

حجم فایل: 1334 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 17

مناسب برای ارائه پروژه برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی

قیمت فایل فقط 33,000 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

در این فایل، یک مقاله انگلیسی، یک مقاله فارسی، یک فایل حاوی مطالب فارسی و یک انیمیشن در رابطه با کاربرد مپ (اتمسفر اصلاح شده) در نگهداری گوشت ارائه شده است.

با توجه به اینکه مقاله انگلیسی به طور خلاصه ترجمه شده (9 صفحه ترجمه) و با توجه به مطالب همراه، بخوبی می تواند برای ارائه پروژه برای درس صنایع گوشت و یا بسته بندی در رشته صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

بخشی از ترجمه به صورت زیر است که با دقت به آن متوجه روانی و کیفیت طلایی ترجمه می شوید:

در دهه های اخیر تولید گوشت مرغ و محصولات آن در سراسر جهان به طور قابل توجهی افزایش یافته است. و گوشت مرغ و پرندگان با توجه به خواص حسی آن محبوبیت بالایی پیدا کرده است. از طرف دیگر با توجه به اینکه از نظر علمی گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز سالم تر شناخته شده است، تمایل به مصرف آن نیز در مقایسه با گوشت قرمز بیشتر شده است. با این حال، فساد گوشت مرغ و فراورده های تهیه شده از آن صرف نظر از بار اقتصادی که به جامعه تحمیل می کند، در مواردی سلامتی را نیز تهدید می کند (Geornaras et al. 1995). بنابراین، توسعه راه هایی برای افزایش ماندگاری و ایمنی / کیفیت کلی در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

قیمت فایل فقط 33,000 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

پرداخت و دانلود

برچسب ها : ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د , ترجمه مقاله صنایع غذایی , مقاله ISI سال 2006 , ترجمه مقاله تخصصی گوشت , ترجمه مقاله تخصصی اتمسفر اصلاح شده , ترجمه مقاله تخصصی مپ


برچسب ها: ترجمه مقاله ارتباط بین فلور میکروبی، تغییرات حسی و شکل گیری آمین بیوژنیک در گوشت مرغ تازه نگهداری شده در هوا و یا تحت بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده د، ترجمه مقاله صنایع غذایی، مقاله ISI سال 2006، ترجمه مقاله تخصصی گوشت، ترجمه مقاله تخصصی اتمسفر اصلاح شده، ترجمه مقاله تخصصی مپ،
[ چهارشنبه 9 خرداد 1397 ] [ 07:34 ب.ظ ] [ Ariyan ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ


ایمیل من
byazdan9@gmail.com

آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
قالب وبلاگ